Din culisele lansării aurasoagher.ro

IMG_0083

Vine acel moment când, după un eveniment minunat și înainte să apuci să te dezmeticești, zici că ar fi frumos din partea ta să le mulțumești celor care au fost alături de tine. Eu nu vreau să mulțumesc și atât, m-am gândit să vă povestesc și câte ceva din culise.

Astă-vară le-am cunoscut pe fetele de la YumStops și mi-au povestit despre cum au lansat ele site-ul și despre evenimentul lor super-tare de lansare (sponsori mișto, participanți, uau!). Eu le-am povestit abordarea mea asupra nutriției și chiar acolo, în m60, am decis că ne placem și vrem să facem lucruri împreună. Tot atunci îmi povesteau ce tare o să fie lansarea site-ului meu, iar mie mi se strângea stomacul în timp ce le spuneam Da…să vedem dacă va fi nevoie (să stau eu în fața atâtor oameni).

IMG_0005

Prin decembrie, lucram cu Sorina, autonomica mea din Universitatea Alternativă, pe obiectivul ei de învățare – Event Planning. Îmi povestea încântată de tot ce învață la curs și de toate evenimentele la care merge să observe organizarea și de momentele în care a fost o ciudată pentru că îi sâcâia pe organizatori cu fel și fel de întrebări. Tot scopul procesului de autonomie, când lucrăm pe obiective, este să trecem de la teorie, strategie și exersare în medii safe la practică în contexte reale – the real shit. În seara aia mi-a ieșit fără să o gândesc prea mult Vrei să-mi organizezi evenimentul de lansare în martie?  apoi am văzut în fața mea o pereche de ochi cât cepele de mari și o gură deschisă care s-a bâlbâit un pic la Da. Niciuna dintre noi nu se aștepta la așa o idee.

IMG_0164

Pe la sfârșitul lunii februarie, în timp ce trăgeam tare pe bandă, să-mi descarc frustrările cu site-ul și articolele, mi-am adus aminte de propunerea mea pentru Sorina. Eu mai vreau să fac evenimentul ăsta dacă tot deschid site-ul? I-am promis Sorinei, aș fi nașpa să mă răzgândesc. Hai s-o sun. Dar am nevoie să vorbesc și cu Aleka și Iulia, că au experiență. Hmm..le scot pe toate la o cafea și facem treabă.

Au urmat 3 săptămâni de mail-uri către parteneri, vizite pe la diferite locații, încăpățănări de-ale mele pe care Sorina le descria foarte frumos: Aura, eu te-am ales ca autonomare pentru că știi ce vrei și îl obții. Doamne, nu știam asta despre mine!

Perioadă în care aveam locație, parteneri, invitații trimise și nu aveam site. Pentru ce fac evenimentul ăsta, dacă nu pentru site?!

A fost o perioadă în care trăgeam până la 4am și la 8:30 suna telefonul să deschid laptopul. Perioadă în care mi-aș fi luat un bilet-dus cu data 21 martie.

A fost o perioadă în care trăgeam atacuri de panică pe gresia din bucătăria biroului, pentru că nu confirmaseră decât 10 oameni.

Apoi s-a transformat într-o perioadă în care am început să refuz doritori pentru că depășisem cu mult cifra. Uitându-mă înapoi, aș fi invitat mult mai mulți.

Perioadă în care Tudor s-a ocupat de invitație și i-a ieșit o superbitate. Îi mulțumesc că a ascultat calm și a implementat de fiecare dată când feedback-urile mele erau un pic mai la stânga, un pic mai mare, nu-mi place glow-ul, trimite-mi 3 variante. Îi mulțumesc și pentru că a implicat NativeBox în eveniment și mi-a oferit NutShot-uri, pentru că am vrut specific acele mixuri.

Am vrut Simbio și l-am avut. Știa Sorina ceva. Mulțumesc Ana, Raluca și băieți! Ne-au ajutat enorm oamenii de la Simbio. Au cărat cutii, flori, metri de iederă, s-au cățărat pe scări să atârne narcise și ne-au pregătit gustări delicioase din care am reușit și eu să iau două, la sfârșit, de pe o farfuriuță ascunsă. Ce bunătăți!

FullSizeRender (1)

Au fost momente în care îmi repetam speech-ul de 20min cu pulsul 200 și în care îmi spuneam că pot s-o fac. Dacă nu leșin între timp, pot s-o fac.

Mulțumesc, Crina, că ai surprins asta.

Tare fericită am fost că fetele de la frufru au fost încântate de eveniment și ne-au oferit toate sucurile și snack-urile pe care le-am vrut. Din suflet le mulțumesc pentru toată deschiderea lor. Ca să mă laud, am vrut neapărat să am Slim Jim – e cu măr, suc de lămâie, ghimbir șiiii preferatul meu – piper cayenne – foarte bun, foarte potrivit pentru giftbag-urile pe care le-am dat. Am mai avut și Pick Me, cu măr, rodie, suc de lămâie și mentă -un deliciu.

Ne-au mai adus și gustări pentru eveniment: stix de legume cu 3 feluri de dip-uri: hummus, brânză cu verdeață și blue cheese. Credeam că o să prind și eu măcar una. Nici în poză nu le-am prins prea mult.

IMG_0114

Draga de Anca aka FLOWERBOMB mi-a făcut cele mai frumoase aranjamente. Mulțumesc, nu ar fi ieșit la fel de frumos evenimentul fără tine!

DSC_2210

De WorldClass nu pot să zic decât că s-a făcut coadă la Dragoș și la Cătălina pentru evaluări. Mulțumesc că ați venit, dragilor!

IMG_0155

Oana Stan, o femeie atât de caldă și săritoare, pe care o s-o pupăcesc când o să ne și cunoaștem față în față are brand-ul Techir. Creme și săpunele minunate și pline de iubire, produse în Techirghiol, cu care se plimbă acum pe la cele mai tari târguri din Elveția și Italia. Ea mi-a livrat tot ce i-am cerut + câteva extra când am sunat-o în criză de timp. Om minunat!

DSC_2178

Dentica, o clinică la care merg relaxată și liniștită pentru că mă las pe cele mai bune mâini, mi-a facut cele mai sexy vouchere. În valoare de 250RON. Sunt fanul lor!

DSC_2280

Am făcut acest eveniment cu drag și grijă și îmi place tare mult cum s-a văzut totul.

Am avut și un VIP.

IMG_0209

Mulțumesc, Anca, pentru poze! Pe ea o găsiți pe pagina ALL.

Le mai mulțumesc lui Liviu și lui Lucian pentru tot ajutorul cu site-ul!

În final, o iau oricând de la capăt pentru că lucrez la ceea ce iubesc. Vă super-mulțumesc că ați venit, că ați mâncat, ascultat și contribuit la o seară minunată! Să mai facem!

 

 

25.03.2016
||

Articole din aceeași sferă

Împărtășește-ți părerea